Cappuccino cu Lapte de Migdale
Cappuccino cu lapte de migdale este o băutură uşoară şi spumoasă, adorată de mulţi dintre băutorii Vegani de cafea. Daca nu consumi cafeaua clasica (ce conține cofeina) poți folosi cafea de orz.
INGREDIENTE
– Un espresso , pregătit într-o ceaşcă de cappuccino
– 50 ml lapte de migdale
– arome – vanilie de Bourbon, scortisoara etc
– sirop de artar (facultativ)
INSTRUCTIUNI
Pregatesti o ceașca de espresso sau o cafea concentrata de orz.
Pregatesti laptele de migdale după aceasta reteta: Lapte de migdale
Spumezi laptele de migdale cu ajutorul aparatului de spumare.
Pui cafeaua într-un pahar, se pune siropul (câteva picături, este opţional) pui agave (dacă dorești) şi apoi (te ajuți de o linguriţă pentru a opri spuma laptelui) torni laptele peste cafea. Cu linguriţa pui deasupra spuma (la urmă) şi decorezi după plac.
Servesti imediat ce l-ai terminat de pregătit !