Gazpacho
Ingrediente Gazpacho
700g roșii cărnoase, bine coapte
2 castraveti proaspeti fara coajă
2 buc ceapă verde
2 ardei capia, fara cotor și fara semințe
1 cățel de usturoi
1 ardei iute (opțional)
1 lingură de suc proaspat de lamaie
1 legătură pătrunjel
2-3 ramuri de busuioc proaspăt
3-4 linguri ulei de măsline extravirgin
2 felii pâine de casă, fără coajă (optional)
sare și piper după gust
INSTRUCȚIUNI
Let’ Go Gazpacho!
1. Speli bine roșiile și le tai bucăți mari. Roșiile cherry, le vei adauga întregi.
2. Adaugi toate roșiile în blender și le mixezi până devine o cremă fina.
3. Pui ceapa tăiată grossier, usturoiul zdrobit, castravetele tăiat cuburi, ardeiul chili (dacă îți place picant) și ardeiul capia.
4. Inmoi pâinea în apă rece apoi o storci bine și o adaugi în blender.
5. Pui pătrunjelul verde sau busuiocul tocat în bucăți mari.
6.Torni uleiul de măsline extravirgin și mixezi la viteză mare până când totul devine fin.
7.Adaugi sucul de lămâie, sosul tabasco, sare și piper după gust.
Încă un vâj și gazpacho este gata.
Decorează cu: rosii cherry, ardei roșu, castravete, măsline fără sâmburi, toate tocate cuburi mici, ulei de măsline extravirgin, frunze proaspete de busuioc