Iaurt de Cocos
Iaurt de Cocos
Iaurt de Cocos fermentat
Ai nevoie de un prosop curat sau un tifon de brânză pentru a acoperi iaurtul din deshidrator.
Dacă doresti să faci acest iaurt fără nucă, dai laoparte „nucile” de caju si înlocuiesti cu mai multă pulpa de cocos.
Caju oferă textura unui iaurt grecesc, pe cand un iaurt doar cu nucă de nucă de cocos va fi puțin mai subțire.
După ce iaurtul a fost fermentat, păstreaza-l la frigider până la aromatizare, la sfârșitul acestei săptămâni.
Iaurt de cocos fermentat
Ingrediente
3/4 cană pulpa de nuca de cocos Young
1/4 cana de caju, hidratate peste noapte
1/4 linguriță Probiotice vegane
Apă dacă este nevoie să se amestece
Instructiuni
- Amesteca pulpa de nucă de cocos, caju și apa până devine o crema fina. Adaugă probiotice și amestecă până se combină.
- Pune într-un bol, acoperit de o cârpă curată, într-un deshidrator la 41° C, timp de 8 până la 10 ore.
- Iaurtul trebuie să fie pus într-un loc caldut, dar cu un flux de aer bun. Odată fermentat, amesteca bine.
- Iaurtul va dezvolta o crustă cand se afla în deshidrator, care este comestibila. O poti da laoparte daca doresti dar se amestecă bine.Poti pastra iaurtul la frigider pana la 4 zile.
Il poti servi atat cu fructe cat si cu Ardei Umpluti Vegani, De Post
Enjoy!
Photo Credit:minimalist baker