Negresa Vegana – Negresa De Post
🤩Cea mai delicioasa Negresa Vegana Ever!
Pufoasa cu nuca crocanta – un deliciu pentru mari si mici! Usor de pregatit!
INGREDIENTE
3 cani faina (eu folosesc faina integrala)
1 1/2 cana zahar brun (macinat fin)
1/2 cana ulei
3 lg gem prune
1 cana nuca macinata
2 mâini nuca tocata
3lg cacao (sau 4lg pudra de roscove)
2 cani apa minerala
1 lingura bicarbonat stins cu putin otet de mere
INSTRUCÈšIUNI
Torni toate ingredientele intr-un bol.
Amesteci cu telul pana obtii o compozitie omogena, apoi torni intr-o tigaie unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Pui tava in cuptorul incalzit la cca150*C pt cca 15 min apoi la 180*C pentru inca 30 min.
Se face proba cu paiul.