Pulpite de Conopida
Cele mai delicioase pulpite de conopida!
.
Ingrediente
-1 conopida
-300g faina
-5 linguri mirodenii: sare, boia de ardei dulce, usturoi, rosii uscate, ceapa, boia de ardei iute, zahar brun (facultativ), patrunjel, piper negru, oregano, schinduf, rozmarin, busuioc, cimbru
-Sau 1/2 plic mix de mirodenii
Instrucțiuni
Desfaci conopida in buchetele
Pui buchetelele de conopida intr-un bol cu apa
Separat amesteci faina cu mirodeniile
Dai pe rand pulpitele prin amestecul de faina cu mirodenii
Asezi intr-o tava unde ai asezat deja o coala antiaderenta
Dai la cuptor la cca 220*C pana se rumenesc putin.
Stropesti cu ulei sau le scufunzi in ulei si le pui la scurs pe un prosop de hartie.
Servesti ca fel principal alaturi de o salata sau ca si garnitura.
Enjoy