Raw oreo
Pentru biscuiti raw oreo:
1 pahar faiana de migdale
1 pahar faina de seminte de in
1/2 pahar cacao si Carob
1 pahar faina de cocos razuit
2/3 pahare de curmale fără sâmburi
1 pahar fulgi de ovaz măcinați
2 linguri de miere
3 linguri de ulei de cocos (Republica Bio)
Pentru crema :
2 pahare faina de cocos razuit
3 linguri sirop agave (musai miere)
3-4 linguri de suc de lamaie
4 linguri de grasime de cocos(folosim o cutie de lapte de cocos bio, pe care o lăsam la frigider peste noapte; a doua zi, deschidem cutia fara a o agita si folosim doar grasimea care se separa in partea de sus; laptele se poate folosi la Smoothie, clatite sau alte prajituri).
Procedura:
Pentru biscuiti:
Amestecam toate ingredientele pentru biscuiti( amestecam foarte bine, pentru ca vom avea impresia ca mai trebuie ceva lichid insa compozitia este destul de grasa datorita nucilor). Intindem aluatul pe o foaie de copt, si decupam. Le lasam la frigider sa se intareasca.
Pentru crema:
Cu ajutorul unui mixer amestecam toate ingredientele. Se unge un biscuit cu aceasta crema si se pune deasupra alt bicuit, apasand usor pentru a repartiza crema. Continuam cu biscuitii ramasi!
Se păstrează la frigider
P.S. Pentru copii înlocuiți pudra de cacao cu pudra de roșcove
Pofta buna!!!