Sos de rosii Raw vegan
Stiai ca rosia este un fruct ?
Bucătăria italiana a fost mereu generoasa si cu mult gust.
Fie ca vorbim de paste, pizza sau alte bunatati, ingredientele de baza sunt legumele, fructele si rădăcinoasele.
Clasica „pizza margherita” si pastele cu sos de rosii, sunt doua din felurile de mâncare pe care le poti găsi in aproape orice restaurant.
In bucătăria Raw vegana beneficiile ating cote maxime iar de sos ce sa va mai spun? gustos, pufos, fresh! Cu alte cuvinte: Fantastic!
Reteta
Sos de rosii fara foc
5 rosii roma
10 rosii uscate
5 linguri ulei de masline extravirgin
1 ardei kapia rosu
sare
1/2 lingurita chlli
busuioc pentru decor
Mod de preparare
Rosiile proaspete se toaca
Rosiile uscate se hidratează pentru 15 min
(cu cat le hidratați mai mult – chiar si o noapte- cu atât sunt mai ușor de mixat)
ardeiul se taie cuburi.
se adauga toate Ingredientele in blender si se mixeaza pana ce crema devine fina si pufoasa, practic irezistibilă!
Poti folosi acest sos pentru o Salata deliziosa sau de ce nu pe o Pizza Raw
yummmmmmm! ?