Tort de Ciocolata Vegan
Tort de Ciocolata Vegan
Fie ca este vorba de aniversarea unei fiinte dragi tie, fie ca este Paste, Craciun sau pur si simplu pentru ca ai pofta maxima de ciocolata cremoasa si sanatoasa,
acest Tort de Ciocolata Vegan te va face sa stralucesti si iti va aduce exact efectul dorit!
Ingrediente
- 1 avocado mare copt
- 200g caju
- 290g agave
- 75g unt de cacao
- 3linguri pudra de roscove (carob)
- 100g pudra de cacao
- 300g ulei de cocos
- 350g fresh de portocale
- 1 lingurita vanilie de bourbon
- 1 varf de cutit de sare
Instructiuni
- tai avocado pe lung si cureti de sambur si de coaja
- Topesti untul de cacao si uleiul de cocos.
- pui in blender mai intai ingredientele lichide. Este foarte important sa fie toate cel putin la temperatura camerei. Mixezi cateva secunde
- adaugi avocado, caju, pudra de roscove, cacaua, vanilia de bourbon si sarea.
- mixezi bine pana obtii o crema fina
- Torni intr-o forma de tort cu pereti detasabili in care ai asezat in prealabil o foaie antiaderenta
- pui la congelator pentru cca 6-7 ore, apoi il scoti si il glazurezi sau ornezi cu ciocolata, granola sau fructe