Veggie Burger
Fie ca esti manager, angajat, director sau mai cu seama, mămica sau tătic, cu siguranta ai nevoie sa știi cum se face un adevărat veggie burger.
De ce? Pentru ca fiind antrenați in lucrul nostru zilnic, unde timpul a devenit un lux, se întâmpla sa ne dorim deseori o gustare rapida dar gustoasa si sanatoasa.
Acest veggie burger ar putea fi o soluție 🙂
Ingrediente
300g soia
200g ciuperci
2 morcovi
1 pahar târâte de psillium
1 lingura boia de ardei
3 catei de usturoi
1 lingurita turmeric
3 linguri patrunjel tocat
Sare după gust
ulei (pentru final)
Mod de preparare
- Soia se pune la hidratat peste noapte.
- Se spala si se fierbe.
- se curata morcovii si ciupercile, se mixeaza impreuna cu usturoiul pana compoziția se leagă; nu trebuie sa devină o crema
- Apoi se adauga pătrunjelul tocat marunt, turmericul, boiaua de ardei, si se potrivește de sare.
- Se adauga tărâțele de psillium si se amesteca bine
- se încinge cuptorul la cca 200 grade Celsius
- se pune o foaie antiaderenta pe tava si cu o lingura si un inel de inox se dau forma burgerilor (daca nu aveți inel de inox puteti folosi un pahar sau o forma circulara deschisă)
Cand burgerii încep sa se rumeneasca, se scot din cuptor si se se lasa sa se răcească. Cand sunt inca putin calzi se pune ulei unte-un bol, se scufunda pe rând in ulei si se pun la scurs.
Noua ne plac foarte mult asa, dar ii puteti servi si fara ulei
Apoi ungeți pâinea cu branza de caju sau cu Branza de macadamia , adăugați salata, rosii, germeni si ce mai doriți dumneavoastră.
Atentie, Creează Dependenta???