Prajitura Vegana cu Nuca- De Post
Prajitura vegana cu nuca
Ingrediente
1 pachet fette biscottate
400g miez de nuca
1 pahar lapte de migdale
4g vanilie de bourbon (2 plicuri)
150g sirop de artar
1 cutie lapte de cocos (care a stat o noapte la frigider)
Instrucțiuni
Pregatesti crema cu nuca
Desfaci cutia de lapte si cu ajutorul unei linguri iei smantana si o pui intr-un bol.
Adaugi siropul de artar si vanilia de bourbon.
Macini marunt nucile (dar sa nu devina pudra) – un vâj in blender ar trebui sa fie suficient.
Le adaugi peste crema de cocos si amesteci pentru a le ingloba.
Pregatesti un vas yena (eu am avut dreptunghiular)
Incalzesti laptele si il pui intr-un mic bol unde vei înmuia pe rand feliile biscottate.
Asezi un strat de felii inmuiate in laptele vegetal, apoi cu ajutorul unei linguri asezi crema cu nuca peste. Repeti procedura si lasi sa fie crema ultimul strat.
Decorezi cu nuca si lasi cca 2 ore la frigider sa se „aseze”
Servesti cu un cappuccino, cu un lapte cald sau cu un ceai fierbinte.
Fette biscottate: